...:::wWw.chomologKo.cOm:::...
06 Eylül 2008, 19:08:12 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Duyurular:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır

Gönderen Konu: Google'dan yeni hizmet  (Okunma Sayısı 55 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zudomusti
Administrator
Uye Bilgileri *

Rep Gücü: 7
Rep Puanı 340

Yas: 21
Uye ID: 1
Kayit tarihi 15 Eylül 2007, 19:48:01

Açtigi Konular

Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Durumum:

: 15 Mayıs 2008, 22:13:57

Google'dan yeni hizmet
Google ile kendi sitenizi kurun ve hemen para kazanmaya başlayın. Üstelik ücretsiz olarak.
Google'ın sunduğu yeni bir hizmet sayesinde, site yapmak isteyenler ücretsiz olarak amaçlarına ulaşabilecek.
"AdWords Business Pages" ismindeki web uygulaması sayesinde tüm kullanıcılar kendi sitelerini ücretsiz yayınlayabiliyor. Google Adsense üzerinden para kazanıp kendi sitenizi yayınlayabiliyorsunuz.

Google kullanıcılara temel düzeyde hazır site dizaynları sunuyor ve kullanıcılar da bunları kullanıp kendi sitelerini yayınlamaya başlayabiliyor. Ardından sitede Google'ın Adsense aracını kullanıp reklamlar üzerinden para kazanmaya başlayabiliyorsunuz.

Google, sunduğu yeni hizmetle hem kullanıcı sayısını, hem de reklam gelirlerini artırmayı hedefliyor.
Kaynak:Hürriyet
Son Düzenleme: 15 Mayıs 2008, 22:18:12 Gönderen: zudomusti Logged
zudomusti'in Imzasi
Sende Var 1 Lira , Bende Var 1 Lira.Paraları Değiştirdik Oldu Sende 1 Lira Bende de 1 Lira.
Sende Var 1 Bilgi , Bende Var 1 Bilgi.Bilgileri Değiştirdik.Oldu Sende 2 Bilgi , Bende de 2 Bilgi.
Bilgi Paylaştıkça Çoğalır
Sponsor Baglanti

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Google'dan yeni hizmet
« Posted on: 06 Eylül 2008, 19:08:12 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Google'dan yeni hizmet oyunlari, Google'dan yeni hizmet programi, Google'dan yeni hizmet oyunu indir, Google'dan yeni hizmet program yükle, Google'dan yeni hizmet download, Google'dan yeni hizmet hikayeleri, Google'dan yeni hizmet resimleri, Google'dan yeni hizmet haber, Google'dan yeni hizmet yükle, Google'dan yeni hizmet videosu, Google'dan yeni hizmet msn eklentisi, sarki sözleri
darKnight
Global Moderator
Uye Bilgileri *

Rep Gücü: 6
Rep Puanı 387

Yas: 19
Uye ID: 17
Kayit tarihi 16 Eylül 2007, 13:51:45

Açtigi Konular

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Durumum:

Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2008, 22:32:47

Forum Içerigimiz Ziyaretçilere Kapalidir

darKnight'in Imzasi
[   Bi NeFeS KaDaR YaKıNDıM,Bi aDıM aTsAm YaNıNdAyDım,eLiMi UzAtSaM eLiNi TuTaBiLiRdİm...AmA YaPaMaDıM..çÜnKü daYıSı dA OrDaYdI   Sırıtan   ]

HaYaTıMıN En GüZeL GüNLeRi vE EN öZeL SaAtLeRiyDi
[15.07.2008] - [16.07.2008] - [20.07.2008]
[15:00 - 16:00]

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer:  
Reklam Alanlari

Site Map|Sitemap | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss