...:::wWw.chomologKo.cOm:::...
08 Ocak 2009, 21:48:24 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Duyurular:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır

Gönderen Konu: Şeytanın Suçu Ne?  (Okunma Sayısı 151 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

afiliyalnizlik
Uye Bilgileri *

Rep Gücü: 0
Rep Puanı 45

Yas: 18
Uye ID: 19

Açtigi Konular

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Durumum:

: 05 Ağustos 2008, 15:17:29

Bir çiftlikte evin beyinin çok sevdiği bir kuzusu varmış. Onu diğerlerinden ayrı tutar, evin içinde gezmesine müsade edermiş.
Beyin evde olmadığı bi gün, hizmetçi temizlik yapabilmek için kuzuyu bağlamış.OLacak ya, şeytan bunu gördüğünde yapmış gene şeytanlığını; kuzunun ipini birazcık gevşetivermiş.Hayvan da tam karşısında duran aynaya geçirmiş kafayı. Ayna kırk parça tabi.
Hizmetçi gürültüye koşmuş, bakmış aynadan eser yok; "vay namussuz, antikaydı o ayna. Ben beye ne derim" diye yakınırken kuzuyu itmesiyle hayvan merdivenden yuvarlanıvermiş.Boynunda hala ip olduğu için de o hızla boşlukta kalınca boynu kopmuş.
Hizmetçi şok olmuş vaziyette öylece kalakalmış. Uşak gelmiş. " NAptın sen" demiş. " O kuzuyu beyefendi çok severdi. Şimdi ikimizi de kovacak." BUnlar böyle itişip kakışırken hizmetçi de merdivenden düşmüş ve boynu kırılıp o da ölmüş.
Aynı anda evin hanımı gelip olanları görünce, uşak uyanıklık etmiş, ayaklarına kapanmış hanımının. " Nolursunuz kovmayın, suçum yok" falan derken, beyefendi teşrif etmiş eve. Eşiyle uşağını o kadar samimi görünce, adamın kan beynine sıçramış.Hemen pompalı tüfeğini alıp ikisini de orada öldürmüş. Neden sonra kafasını toparlayınca, "ulan" demiş, "değer miydi, bir ayna parçası ve sevmediğim kadın için katil oldum." ve böyle diyerek tüfeği kendine doğrultup intihar etmiş.
Tüm bunları bir köşede seyreden şeytan kıs kıs gülmüş. "hehehe" demiş, " ben ne yaptım ki, sadece kuzunun ipini gevşettim".
afiliyalnizlik'in Imzasi
Bu cinayet!...
Günahın en has hali ihanet
Hakkımı ver gideyim adalet
Son kozum olsun zorda sükunet
Kendime sarılır donarım

ßeN ßaNa KeNdiM İçİn LaZıMıM
Sponsor Baglanti

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Şeytanın Suçu Ne?
« Posted on: 08 Ocak 2009, 21:48:24 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Şeytanın Suçu Ne? oyunlari, Şeytanın Suçu Ne? programi, Şeytanın Suçu Ne? oyunu indir, Şeytanın Suçu Ne? program yükle, Şeytanın Suçu Ne? download, Şeytanın Suçu Ne? hikayeleri, Şeytanın Suçu Ne? resimleri, Şeytanın Suçu Ne? haber, Şeytanın Suçu Ne? yükle, Şeytanın Suçu Ne? videosu, Şeytanın Suçu Ne? msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer:  
Reklam Alanlari

Site Map|Sitemap | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss