...:::wWw.chomologKo.cOm:::...
02 Aralık 2008, 02:56:06 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Duyurular:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır

Gönderen Konu: Tehlikeli Oyun [ The Wave, Die Welle ]  (Okunma Sayısı 92 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zudomusti
Administrator
Uye Bilgileri *

Rep Gücü: 7
Rep Puanı 343

Yas: 21
Uye ID: 1
Kayit tarihi 15 Eylül 2007, 19:48:01

Açtigi Konular

Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Durumum:

: 15 Mayıs 2008, 22:48:46

Tehlikeli Oyun
Orjinal Adı: The Wave, Die Welle

Yönetmen: Dennis Gansel
Oyuncular: Jürgen Vogel, Frederick Lau, Max Riemelt, Jennifer Ulrich, Christiane Paul

Senaryo: Dennis Gansel, Peter Thorwarth
Müzik: Heiko Maile
Tür:Dram
Süre: 110 Dk.
Yapım: 2008 - Almanya
Dağıtımcı: Umut Sanat
Resmi Web Sitesi: http://www.welle.info

Editörün Notu:

Bir lise öğretmeninin diktatörlüğün insanları nasıl etkisi altına aldığı ve bunun toplumsal yansımaları...

Konu: Günümüz Almanyası.Lise öğretmeni Rainer Wenger (Jürgen Vogel), proje haftasında, Totaliter hükümetlerin nasıl işlediğini öğrencilerine anlatmak için bir deney yapmayı Tasarlar ve farklı kimliklere bürünmeyi içeren bu oyun ile trajik sonuçları da böylece oluşmaya başlar.

Bir kaç gün içinde, disiplin ve toplum gibi zararsız kavramlarla başlayan bu olay dalga dalga yayılan gerçek bir harekete dönüşür ve oyunun bir parçası olan öğrenciler diğer arkadaşlarını ötekileştirip tehdit etmeye başlarlar.

Bir su topu maçında şiddete dönüşünce bu ayrışım şiddete dönüşünce öğretmen, deneye son vermeye karar verir; ama artık çok geçtir. Artık olay kontrolünden çıkmıştır.

zudomusti'in Imzasi
Sende Var 1 Lira , Bende Var 1 Lira.Paraları Değiştirdik Oldu Sende 1 Lira Bende de 1 Lira.
Sende Var 1 Bilgi , Bende Var 1 Bilgi.Bilgileri Değiştirdik.Oldu Sende 2 Bilgi , Bende de 2 Bilgi.
Bilgi Paylaştıkça Çoğalır
Sponsor Baglanti

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Tehlikeli Oyun [ The Wave, Die Welle ]
« Posted on: 02 Aralık 2008, 02:56:06 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Tehlikeli Oyun [ The Wave, Die Welle ] oyunlari, Tehlikeli Oyun [ The Wave, Die Welle ] programi, Tehlikeli Oyun [ The Wave, Die Welle ] oyunu indir, Tehlikeli Oyun [ The Wave, Die Welle ] program yükle, Tehlikeli Oyun [ The Wave, Die Welle ] download, Tehlikeli Oyun [ The Wave, Die Welle ] hikayeleri, Tehlikeli Oyun [ The Wave, Die Welle ] resimleri, Tehlikeli Oyun [ The Wave, Die Welle ] haber, Tehlikeli Oyun [ The Wave, Die Welle ] yükle, Tehlikeli Oyun [ The Wave, Die Welle ] videosu, Tehlikeli Oyun [ The Wave, Die Welle ] msn eklentisi, sarki sözleri
darKnight
Global Moderator
Uye Bilgileri *

Rep Gücü: 6
Rep Puanı 387

Yas: 19
Uye ID: 17
Kayit tarihi 16 Eylül 2007, 13:51:45

Açtigi Konular

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Durumum:

Yanıtla #1 : 16 Mayıs 2008, 19:50:07

Forum Içerigimiz Ziyaretçilere Kapalidir

darKnight'in Imzasi
[   Bi NeFeS KaDaR YaKıNDıM,Bi aDıM aTsAm YaNıNdAyDım,eLiMi UzAtSaM eLiNi TuTaBiLiRdİm...AmA YaPaMaDıM..çÜnKü daYıSı dA OrDaYdI   Sırıtan   ]

HaYaTıMıN En GüZeL GüNLeRi vE EN öZeL SaAtLeRiyDi
[15.07.2008] - [16.07.2008] - [20.07.2008]
[15:00 - 16:00]

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer:  
Reklam Alanlari

Site Map|Sitemap | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss