...:::wWw.chomologKo.cOm:::...
08 Ocak 2009, 01:24:04 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Duyurular:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır

Gönderen Konu: "Uzaylılar bana taktı"  (Okunma Sayısı 71 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

darKnight
Global Moderator
Uye Bilgileri *

Rep Gücü: 6
Rep Puanı 387

Yas: 19
Uye ID: 17
Kayit tarihi 16 Eylül 2007, 13:51:45

Açtigi Konular

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Durumum:

: 09 Nisan 2008, 10:46:24

Evine tam 5 kez göktaşı düşen adam, uzaylıları kızdırdığını düşünüyor.
Belgrad Üniversitesi uzmanları, Radivoje Lajiç'in kendilerine teslim ettiği kaya parçalarının göktaşı olduğunu doğruladı

Lajiç ise bunun bir tesadüf olmadığını, uzaylıların kendisini hedef aldığını düşünüyor.
Lajiç olayları, "Uzaylılar tarafından hedef alındığım açıkça ortada. Onları rahatsız edecek ne yaptım bilmiyorum,
fakat bunun başka makul bir açıklaması yok. Dünya üzerinde bir göktaşının evinize isabet etme ihtimali
çok zayıf ama benim evim 5 kez hedef alındı. Bu kesinlikle kasıtlı yapılıyor olmalı" diye konuştu.

İlk göktaşının geçtiğimiz yıl Kasım ayında evine isabet ettiğini belirten Lajiç, "Göktaşlarının tümü,
güneşli, açık havalarda değil, sağanak yağışlı havalarda düştü. Önce bu garip görünüşlü taşların ne olduğunu
bilmiyordum. Fakat taşlar düşmeye devam edince Belgrad Üniversitesi'nden uzmanlar geldi ve taşları inceledi.
Bunların göktaşı olduğunu öğrendim" diye konuştu.

Lajiç, "Uzaylılar tarafından hedef alınıyorum. Benimle oyun oynuyorlar.
Bunun niçin yapıyorlar bilmiyorum. Ne zaman sağanak yağmur yağsa,
yeniden vurulacağım korkusuyla uyuyamıyorum" dedi.
darKnight'in Imzasi
[   Bi NeFeS KaDaR YaKıNDıM,Bi aDıM aTsAm YaNıNdAyDım,eLiMi UzAtSaM eLiNi TuTaBiLiRdİm...AmA YaPaMaDıM..çÜnKü daYıSı dA OrDaYdI   Sırıtan   ]

HaYaTıMıN En GüZeL GüNLeRi vE EN öZeL SaAtLeRiyDi
[15.07.2008] - [16.07.2008] - [20.07.2008]
[15:00 - 16:00]
Sponsor Baglanti

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: "Uzaylılar bana taktı"
« Posted on: 08 Ocak 2009, 01:24:04 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: "Uzaylılar bana taktı" oyunlari, "Uzaylılar bana taktı" programi, "Uzaylılar bana taktı" oyunu indir, "Uzaylılar bana taktı" program yükle, "Uzaylılar bana taktı" download, "Uzaylılar bana taktı" hikayeleri, "Uzaylılar bana taktı" resimleri, "Uzaylılar bana taktı" haber, "Uzaylılar bana taktı" yükle, "Uzaylılar bana taktı" videosu, "Uzaylılar bana taktı" msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer:  
Reklam Alanlari

Site Map|Sitemap | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss